Levertijd 2-3 (werk) dagen

Retourneren

U heeft het recht om een ontvangen bestelling zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst) via PostNL te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. U dient zelf zorg te dragen voor voldoende frankering van de retourzending.
BELANGRIJK: verwijder altijd de verzendsticker/ etiket van Post.nl van het pakket (of plak deze af), om extra pakketkosten te voorkomen.

De retourzending mag binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst), samen met een kopie van de factuur, via PostNL worden opgestuurd naar:

Klaar voor vertrek
Veldstraat 11
3551 SG - Utrecht.

De factuur wordt via e-mail verstuurd als de bestelling wordt verzonden (besteloverzicht). Heeft u geen printer? Een handgeschreven briefje met naam en bestelnummer mag ook, zolang wij maar kunnen zien van wie de retourzending is. Anders kunnen we de retourzending niet verwerken.

Na ontvangst van de retourzending en controle hiervan door Klaar voor vertrek, wordt het bedrag z.s.m. (binnen uiterlijk 30 dagen) teruggestort naar de koper.
U ontvangt binnen een week na ontvangst van de retourzending een ontvangstbevestiging via e-mail.
Alleen de kosten voor retourneren komen voor rekening van de koper.

Indien de geretourneerde artikelen gebruikt zijn (betreft niet het passen), beschadigd zijn, bewaard zijn in rokerige ruimtes en/of de labels onnodig zijn verwijderd, wordt een redelijke schadevergoeding ingehouden.

De volgende retourzendingen kunnen we niet accepteren:
• Zakelijk aangekochte artikelen
• Te laat retourneerde retourzendingen
• Ongefrankeerde/ niet voldoende gefrankeerde retourzendingen